A.N.I.A.R. - “Numai impreuna vom reusi !”

Asociatia Nationala a Instructorilor Auto din Romania. Str.Horia Macelariu, Nr.23-25, Sector 1, Bucuresti, Tel : 0722.748.647; Fax: 0318.155.806; E-mail: dmarciulescu50@yahoo.com


  Şcolile de şoferi, obligate de autorităţi să cumpere un soft produs de o firmă aparţinând anturajului lui Berceanu

  Distribuiţi
  avatar
  Kramer

  Mesaje : 74
  Puncte : 144
  Data de inscriere : 11/03/2010

  Şcolile de şoferi, obligate de autorităţi să cumpere un soft produs de o firmă aparţinând anturajului lui Berceanu

  Mesaj  Kramer la data de Mier Mar 31, 2010 2:18 pm

  Şcolile de şoferi, obligate de autorităţi să cumpere un soft produs de o firmă aparţinând anturajului lui Berceanu  Colegii de partid şi de stat ai lui Radu Berceanu au organizat un monopol în beneficiul unei firme de casă: Bizarre Soft SRL. Şeful Autorităţii Rutiere, Iancu Crăciunoiu (PDL Dolj), a obligat şcolile de şoferi să cumpere un soft de la o firmă craioveană ce aparţine anturajului politic şi de afaceri al lui Radu Berceanu.
  O firmă de apartament din Craiova, Bizarre Soft SRL, a beneficiat din plin de pe urma unui ordin semnat de ministrul Transporturilor, Radu Berceanu (57 de ani), prin care şcolile de şoferi au fost obligate să achiziţioneze două softuri didactice „destinate pentru pregătirea teoretică în legislaţie rutieră".
  Unul dintre softuri, „Pregătire teoretică", era destinat deopotrivă amatorilor şi profesioniştilor, iar celălalt, „Cunoaşterea autovehiculului", era pentru profesionişti. Şcolile de şoferi care nu dădeau curs ordinului riscau să rămână fără licenţă.
  Controalele Autorităţii Rutiere Române (ARR) - instituţie subordonată Ministerul Transporturilor şi condusă de un membru al PDL Dolj - au devenit aspre, mai ales în privinţa dotărilor didactice. ARR a autorizat însă un singur soft: cel al Bizarre Soft SRL. Potrivit Asociaţiei Naţionale a Instructorilor Auto din România (ANIAR), afacerea a fost de câteva milioane de euro. Timp de trei luni - cât a fost singură pe piaţă - Bizarre Soft SRL ar fi încasat, spun reprezentanţii ANIAR, 3,6 milioane de euro.

  sursa, http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Lovitura_de_olteni_pe_barba_lui_Radu_Berceanu_0_234577118.html

   Acum este: Joi Oct 18, 2018 6:27 pm