A.N.I.A.R. - “Numai impreuna vom reusi !”

Asociatia Nationala a Instructorilor Auto din Romania. Str.Horia Macelariu, Nr.23-25, Sector 1, Bucuresti, Tel : 0722.748.647; Fax: 0318.155.806; E-mail: dmarciulescu50@yahoo.com


  COMUNICAT : Confederatia Operatorilor si Transporatorilor Autorizati din Romania (C.O.T.A.R.)

  Distribuiţi
  avatar
  Admin
  Admin

  Mesaje : 101
  Puncte : 284
  Data de inscriere : 07/03/2010
  Varsta : 67
  Localizare : Bucuresti

  COMUNICAT : Confederatia Operatorilor si Transporatorilor Autorizati din Romania (C.O.T.A.R.)

  Mesaj  Admin la data de Mier Mar 24, 2010 12:46 pm

  Confederatia Operatorilor si Transporatorilor Autorizati din Romania (C.O.T.A.R.) aduce la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

  - In zilele de 23-24-25 luna MARTIE, anul 2010, urmeaza a se desfasura, LA NIVEL NATIONAL un miting de protest la care vor participa mii de reprezentanti ai transportatorilor autorizati - firme de transport urban, interurban, interjudetean, transporturi taxi, scoli de soferi, impreuna cu mijloacele de transport din dotare.

  - EVAZIUNEA DIN TRANSPORTURI DEPASESTE 200 MILIOANE DE EURO ANUAL.

  Nemultumirile noastre, tratate cu indiferenta crasa a autoritatilor abilitate, au in principal urmatoarele capete:

  1. PIRATERIA din segmentul transporturilor de persoane, taxi ,si a scolilor de soferi. Chiar si astazi exista personaje care, fara autorizatii emise sau valabile si fara ca dvs sa stiti, se dau drept transportatori,se dau drept instructori autorizati,taximetristi, si va ofera preturi tentante, punindu-va de multe ori viata in pericol. Pentru noi, inseamna furt de clientela, inseamna diminuarea incasarilor, inseamna imposibilitate de plata, faliment. Acestia nu emit bonuri de calatorie,facturi sau bonuri fiscale, nu au un sistem de confort, nu platesc impozite la stat, traiesc bine pe seama nestiintei dvs si pe neimplicarea statului.

  2. PRELUNGIREA AUTORIZATIILOR emise in baza Legii 92/2005, pana in anul 2016, in raport de prevederile acestei legi, respectiv pe perioada amortizarii bunului investit. Intr-un stat civilizat este normal ca statul sa garanteze investitia, cel putin pana la momentul amortizarii ei.

  3. EMITEREA UNEI HOTARARI DE GUVERN care sa preia prevederile art. 62, din Legea 218/2009, privind sanctiunea persoanelor care executa transporturi fara documente legale si/sau fara valabilitate, si sa transpuna aceasta prevedere asupra tuturor formelor de transporturi - de marfa, de calatori, de taxi, scoli de soferi, etc.

  4. ELABORAREA UNEI LEGI UNICE A TRANSPORTURILOR - haosul creaza haos. In prezent sunt peste 5 legi care coordoneaza o activitate sau alta de transport, peste 5 si toate proaste.

  5. ACHITAREA SUBVENTIILOR PENTRU PENSIONARI SI ALTE CATEGORII DEFAVORIZATE CATRE OPERATORII DE TRANSPORT DE CATRE MINSTERUL TRANSPORTURILOR.

  Ne cerem scuze fata de inconvenientele ce le-am putea crea cetatenilor, dar ii rugam sa inteleaga ca suntem in pragul disperarii.

   Acum este: Joi Oct 18, 2018 6:43 pm