A.N.I.A.R. - “Numai impreuna vom reusi !”

Asociatia Nationala a Instructorilor Auto din Romania. Str.Horia Macelariu, Nr.23-25, Sector 1, Bucuresti, Tel : 0722.748.647; Fax: 0318.155.806; E-mail: dmarciulescu50@yahoo.com


  Atentie la scolile auto fara autorizatie! Permisele obtinute sunt ilegale

  Distribuiţi
  avatar
  Kramer

  Mesaje : 74
  Puncte : 144
  Data de inscriere : 11/03/2010

  Atentie la scolile auto fara autorizatie! Permisele obtinute sunt ilegale

  Mesaj  Kramer la data de Vin Mar 19, 2010 4:03 pm

  Fiti atenti la ce scoala de soferi va inscrieti, daca vreti cu adevarat sa obtineti permisul auto. De la 1 ianuarie 2010, toti cei care aveau sediul pe la parterul blocurilor nu mai au voie sa functioneze.

  Chiar si asa, inspectorii Autoritatii Rutiere Romane au descoperit ca multi patroni care nu mai au autorizatie accepta elevi si le predau cursuri de legislatie in sufragerie. Unitatile sunt ilegale, iar permisele obtinute dupa frecventarea lor nu au valoare.

  La prima scoala verificata, aflata intr-un bloc din zona Tineretului, angajatii s-au ascuns de inspectori.

  Alt caz, in zona Ghencea: panourile indica "scoala de soferi", un elev sta in sufrageria amenajata cu mese de curs, insa o angajata sustine ca firma va avea un sediu nou.

  Cea mai proasta veste este insa pentru cursantii care nu stiu ca frecventeaza scoli aflate in spatii neautorizate deoarece permisele nu sunt valabile.

  Controalele de acest tip sunt abia la inceput.

  sursa, http://stirileprotv.ro/stiri/social/atentie-la-scolile-auto-fara-autorizatie-permisele-obtinute-sunt-ilegale.html

   Acum este: Joi Oct 18, 2018 5:49 pm