A.N.I.A.R. - “Numai impreuna vom reusi !”

Asociatia Nationala a Instructorilor Auto din Romania. Str.Horia Macelariu, Nr.23-25, Sector 1, Bucuresti, Tel : 0722.748.647; Fax: 0318.155.806; E-mail: dmarciulescu50@yahoo.com


  Fiul minor al lui Geoană, şofer de Dorobanţi

  Distribuiţi
  avatar
  Kramer

  Mesaje : 74
  Puncte : 144
  Data de inscriere : 11/03/2010

  Fiul minor al lui Geoană, şofer de Dorobanţi

  Mesaj  Kramer la data de Vin Mar 19, 2010 3:29 pm

  avatar
  Kramer

  Mesaje : 74
  Puncte : 144
  Data de inscriere : 11/03/2010

  Şcoala de şoferi între vidanjă şi cofetărie

  Mesaj  Kramer la data de Mar Mai 04, 2010 11:54 am

  Cum a învăţat Geoană Jr. să conducă


  Ştim că, după ce-au aflat că juniorul lui Geoană are permis de conducere, copiii dumneavoastră vă bat la cap să-i lăsaţi şi pe ei la şcoala de şoferi. Academia Caţavencu vă sare în ajutor, ca de obicei, şi vă oferă toate informaţiile de care aveţi nevoie. Deci, dacă aveţi sau ştiţi pe cineva care are aproape 16 ani şi vrea permis, trimiteţi-l la şcoală. La şcoala de şoferi din Chiajna, judeţul Ilfov.

  Iri Impex se numeşte celebra firma care le va oferi puştilor dvs. onoarea de a conduce chiar aceeaşi maşină cu care s-a plimbat Alexandru Geoană. Potrivit site-ului bizoo.ro, Iri Impex oferă, printre altele, “servicii de vidanjare şi transport”, “spălătorie auto”, “şcoală de şoferi auto-moto”, “examinări psihologice” şi “cofetărie-patiserie dotată cu laborator propriu”.
  Cu alte cuvinte, o firmă multilateral dezvoltată, care acoperă o gamă largă de servicii, de la r*hat la delicatese de cofetărie.


  Curioşi să vedem ce e cu biznisul oamenilor ăstora, am fost astăzi acolo şi am stat de vorbă cu patronul firmei, George Ivan. Acesta ne-a declarat că “n-a ştiut la început cine este Alexandru Geoană, dar şi-a dat seama ulterior”. Probabil că talentul la condus l-a dat de gol sau inteligenţa emoţională, cine ştie. Şcoala de şoferi Iri Impex este autorizată de ARR să organize cursuri pentru categoria B1 din noiembrie 2008. Patronul şcolii de şoferi ne-a mai spus că a ajuns cumpere un triciclu la insistenţele fiului său, Răzvan Ivan, care şi-a dorit foarte mult acest lucru. S-au dus tocmai în Italia după el şi l-au cumpărat cu 7.000 de euro. Şapte mii de euro frumoşi, frăţicule. Cu ce-au mai dat pe drum, înmatriculări etc., s-a ajuns la aproape 10.000 de euro.


  Dacă vreţi să vedeţi cum arată drăcovenia asta şi să vă miraţi (ca şi noi) de cît a putut să coste, catavencu.ro vă oferă fotografii în exclusivitate cu triciclul Piaggio, pe care a dat examenul de permis Alexandru Geoană. După cum vă veţi convinge singuri, nu seamană în nici un fel cu un Logan, motiv pentru care nu înţelegem nici acum de ce Mihaela Geoană să declare că fiul său a dat examenul pe un Logan. Sau, mă rog, mai exact nu înţelegem cine minte şi de ce. Şi George Ivan a susţinut astăzi că pe triciclul ăsta a dat Alexandru Geoană de permis pe 1 iulie anul acesta. În ziua examenului, l-au luat cu o platformă (pe triciclu, adică) şi l-au dus pînă în Bucureşti, în zona parcului IOR. Acolo a venit foarte frumos un miliţian de-al ministrului Nica, s-a urcat lîngă odrasla şefului lui Nica şi dă-i bice, nene!


  Rezultatul îl cunoaşteţi deja: din data de 02.07.2009, Geoană Jr. are permis de conducere categoria B1. Foarte amabil domnu' Ivan, nu părea că minte, doar părea că spune o lecţie pe de rost.


  sursa, http://www.catavencu.ro/scoala_de_soferi_intre_vidanja_si_cofetarie-10179.html Very Happy

   Acum este: Mar Sept 18, 2018 3:08 pm