A.N.I.A.R. - “Numai impreuna vom reusi !”

Asociatia Nationala a Instructorilor Auto din Romania. Str.Horia Macelariu, Nr.23-25, Sector 1, Bucuresti, Tel : 0722.748.647; Fax: 0318.155.806; E-mail: dmarciulescu50@yahoo.com


  STIMATI COLEGI

  Distribuiţi
  avatar
  Admin
  Admin

  Mesaje : 101
  Puncte : 284
  Data de inscriere : 07/03/2010
  Varsta : 67
  Localizare : Bucuresti

  STIMATI COLEGI

  Mesaj  Admin la data de Joi Mar 11, 2010 1:39 pm

  Stimati colegi,

  La data de 15.08.2007, am hotarat si fondat “Asociatia Nationala a Instructorilor Auto din Romania”- A.N.I.A.R., care este singura organizatie profesionala (O.N.G.) la nivel national, care apara cu adevarat interesele membrilor sai, instructori auto, profesori de legislatie rutiera si scolilor de soferi in care acestia isi desfasoara activitatea.
  In anul 2009, ne-am afiliat la Confederatia “Uniunea Nationala a Patronatului Roman” – U.N.P.R. pentru a putea face parte din Comisiile de Dialog Social la ministere, prefecturi, s.a. si ne aflam in curs de afiliere la “Federatia Europeana a Scolilor de Soferi” – EFA cu sediul in Germania.
  Din toamna anului 2007, am conceput si depus la Parlamentul Romaniei, un proiect de Lege privind exercitarea profesiei de instructor auto cu drept de libera practica, infiintarea, organizarea si functionarea Camerei Instructorilor Auto din Romania, care va fi asemenea: Colegiului Medicilor, Colegiului Psihologilor, Ordinul Arhitectilor, Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor, Ordinul Tehnicienilor Dentari, s.a., care va fi singura reprezentanta legala a instructorilor auto si profesorilor de legislatie rutiera, condusa de noi, nu de ministere.
  Asociatia Nationala a Instructorilor Auto din Romania se va ocupa de organizarea Camerei Instructorilor Auto.
  Pentru ducerea la indeplinire a celor propuse, va trebui cat mai repede cu putinta, sa organizam infiintarea Filialelor (daca se doreste personalitate juridica), sau Sucursalelor (fara personalitate juridica), ale A.N,I.A.R., in toate judetele.
  Este singura solutie sa devenim o forta unita iar deviza noastra este: “Numai impreuna vom reusi !”
  Am fost invitati si am participat in data de 24 noiembrie 2007, la Veliko Tirnovo in Bulgaria, la o Conferinta Internationala organizata de Asociatia bulgara a instructorilor auto, membra a EFA din 2006.
  Am participat in perioada 01-03 mai 2008, la Tallin in Estonia, la o Conferinta Internationala organizata de Asociatia estoniana a instructorilor auto, membra a EFA, unde am discutat cu conducerea EFA despre afilierea Asociatiei ANIAR la aceasta Federatie Europeana.
  Am participat in perioada 08-09 octombrie 2008 la Balaton in Ungaria, la o Conferinta Internationala organizata de Asociatia maghiara a instructorilor auto, membra a EFA.
  Pana in prezent tot ce am realizat, atat pe plan intern cat si international, s-a facut pentru interesul tuturor instructorilor auto si profesorilor de legislatie rutiera din toata tara.
  Cu stima,
  Dumitru MARCIULESCU
  Presedinte ANIAR  lol! http://www.cdep.ro/informatii_publice/ong.chest_aprobate?f_idc=890

   Acum este: Joi Oct 18, 2018 6:53 pm